Hesap ve Veri Silme

Son güncelleme: 30 Eylül 2026

EventhubX uygulamasındaki hesabınızı ve verilerinizi nasıl sileceğinizi bu sayfada bulabilirsiniz.

Uygulamadan silme

  1. EventhubX uygulamasını açın.
  2. Etkinliklerim ekranında sağ üstteki profil simgesine dokunun.
  3. Hesabımı sil'e dokunun ve onaylayın.

Bu işlemle katıldığınız tüm etkinliklerden çıkarılırsınız, cihazınızın bildirim anahtarları sunucudan silinir ve bu cihazdaki uygulama verileri (katıldığınız etkinlikler, kayıtlı profil bilgileriniz, önbellek) temizlenir. Tek bir etkinlikten çıkmak için Etkinliklerim ekranında etkinlik kartını sola kaydırıp Ayrıl'a dokunabilirsiniz.

Tüm verilerinizin silinmesini isteme

Sunucudaki kayıtlarınızın (katılım kayıtları, ad, soyad, e-posta, anket yanıtları, geri bildirimler) tamamen silinmesini istiyorsanız contact@twiceapps.co adresine, katıldığınız etkinliği ve kayıt olurken kullandığınız e-posta adresini (varsa) belirterek yazın. Kimliğinizi doğruladıktan sonra en geç 30 gün içinde kayıtlarınızı siler veya anonimleştiririz ve size bilgi veririz.

Yasal olarak saklamamız gereken kayıtlar (örneğin güvenlik amaçlı işlem kayıtları) ilgili süre dolana kadar saklanabilir. Etkinliğe ait bazı veriler, o etkinliğin organizatörünün talebiyle ya da onun elinde de bulunabilir; bu durumda talebinizi organizatörle birlikte yerine getiririz.

Panel hesapları

Yönetim paneli (panel.eventhubx.co) hesabınızın kapatılması için kurumunuzun panel yöneticisine ya da contact@twiceapps.co adresine başvurabilirsiniz.